Biesse Türkiye, 2021 Tüyap Woodtech Fuarı’nda da gelişen teknolojilerini sergiledi

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Biesse Türkiye, 2021 Tüyap Woodtech Fuarı’nda da gelişen teknolojilerini sergiledi

12-11-2021
Biesse Türkiye, 2021 Tüyap Woodtech Fuarı’nda da gelişen teknolojilerini sergiledi
Biesse Türkiye, TÜYAP Woodtech 2021 fuarında hem yurtiçi hem de yurtdışından gelen ziyaretçileri ve gerçekleştirilen satışları açısından başarılı rakamlar elde etti. Bununla beraber sektörün bölgeye ait pazarında Biesse Türkiye Grup Şirketi’ne vermiş olduğu olumlu tepki de bir kez daha onaylanmış oldu.İstanbul, 20 Ekim 2021 - 34. Uluslararası Ahşap İşleme Makineleri Fuarı TÜYAP Woodtech, 9-13 Ekim tarihleri arasında İstanbul’da düzenlendi.

 Biesse Türkiye, bu fuar sayesinde 1.500 m²'lik stand alanında teknolojiye yön veren ve yenilikçi çözümlerinin potansiyelini, çalışır şekilde sergilediği 15 farklı makinesini uzman ekibi eşliğinde tanıtarak ziyaretçilerini ağırladı. Stand alanında Biesse makineleri ve bilgisayar programları arasında entegrasyona imkân tanıyan, devrim niteliğinde bir yazılım platformu olan bSolid ve makinelere uzaktan bağlanarak her türlü teknik destek, arıza çözümü ve yedek parça ihtiyacının gerçek zamanlı olarak takibinin sağlandığı yeni IoT platformu olan SOPHIA da standın özel bir alanında Biesse uzmanları tarafından tanıtıldı.

Biesse Türkiye Operasyon Direktörü Yelda Akıncı Woodtech Fuarı’na dair şu bilgileri paylaştı: "Uluslararası bir fuar olan TÜYAP Woodtech Fuarı’nda; 1500m2’lik standımızda geniş ürün yelpazesinde sergilediğimiz tamamen Endüstri 4.0’ a uyumlu teknolojilerimiz ile bu yıl başarılı ve verimli bir fuar geçirdik. Standımızda hem Türk hem İtalyan uzmanlarımızdan oluşan 60 kişilik ekibimiz sayesinde tüm ziyaretçilerimizi ve müşterilerimizi ihtiyaçlarına yönelik en iyi çözümleri sunarak ağırladık. Türkiye ile Orta Doğu bölgesi başta olmak üzere birçok müşterimizin gelişen ve yeni yatırımlarında birlikte iş ortaklığı yapmak üzere anlaşmalar imzalayarak, hedefimizin üzerinde satış gerçekleştirdik. Biesse Türkiye’ye kurulduğu ilk günden beri destek veren ve güvenen tüm iş ortaklarımıza teşekkür ediyorum.

Fuar sonrasında, her daim sergilediğimiz Biesse teknolojilerimizi yakından keşfetmek ve deneyimlemek isteyen değerli iş ortaklarımızı, İstanbul / Maltepe kampüsümüzde bulunan sektörün ilk, tek ve en büyük çalışan Showroom’ umuza davet ediyorum."

Biesse Türkiye'nin yenilikçi çözümleri ve Endüstri 4.0 teknolojisi hakkında daha fazla bilgi için www.biesseturkiye.com.tr adresini ziyaret edebilir veya +90 216 528 58 00 telefon numarasından bizimle iletişime geçebilirsiniz.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak