ARTPAN , Yeni ürünleriyle Tüyap Intermob 2019 fuarında yer aldı.

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

ARTPAN , Yeni ürünleriyle Tüyap Intermob 2019 fuarında yer aldı.

14-11-2019
ARTPAN , Yeni ürünleriyle Tüyap Intermob 2019 fuarında yer aldı.
2004 yılında doğal ahşap kaplamalı kapı yüzeyleri ve telalı ahşap kaplama ithalatı ile ticari hayatına başlayan ARTPAN, 2008 yılından itibaren kasa ve pervaz sistemleri, süpürgelikler ve cam çıtaları gibi tamamlayıcı ürünlerin üretimine başladı. 12-16 Ekim 2019 tarihleri arasında 22.defa düzenlenen Tüyap Intermob fuarında aynı yerinde 12.defa yer aldı. ARTPAN, yıllardır sektöründe ve ürün grubunda yeniliklerin adresi olma vizyonuyla devam ettirdiği Ar-Ge çalışmaları ile üretici bayilerine servis vermeye devam ediyor.

Doğal ahşap kaplamalı ürünler ile çıktığı bu yolculukta pazarlama ve reklam faaliyetlerine aralıksız devam eden ARTPAN, pazar dinamiklerini ve müşteri gereksinimlerini dikkate alarak  lakelik kapı yüzeylerini  PVC, melamin ve finish folyo ürünleri ile   gelen müşteri talepleri doğrultusunda da CPL Laminat ürünleri geliştirmiştir.  Bundan 3 yıl önce ARTLAMmarkası ile pazara sunduğu   göbekli laminat kapı yüzeyleri       ve  ahşap kaplamalı ürünleri ile önemli elit projelerde yer almıştır.

Son dönemlerde geliştirmiş olduğu  Ottoman Serisi Kapı yüzeyleri,  Klasik tarzda üretilen Country ve Avantgarde ev mobilyaları, mutfak ve banyo mobilyaları ile konsept bütünlüğü oluşturmakta olup 6 mm yüzey kalınlığı ve 22 mm göbek derinliği ile piyasada yüksek CNC ve işçilik maliyetleri ile üretilmekte olan bu tarzdaki kapıların üretiminde ciddi maliyet ve işçilik avantajı sağlamış olup   prestijli villa ve konut projelerinde kullanılmaya başlanmıştır.

ARTPAN  Türkiye genelinde 2000’nin üzerinde ve dünya genelinde yaklaşık 20 ülkede 100’ e yakın üretici ile  üretici, tedarikçi  firma olarak çalışmaktadır.

 

 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak