AIMSAD’ın Geleneksel Iftar Yemeğinde TÜYAP ile Birlikte Düzenlecek Yeni Makine Fuarının da İmzaları Atıldı

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

AIMSAD’ın Geleneksel Iftar Yemeğinde TÜYAP ile Birlikte Düzenlecek Yeni Makine Fuarının da İmzaları Atıldı

24-06-2016
AIMSAD’ın Geleneksel Iftar Yemeğinde TÜYAP ile Birlikte Düzenlecek Yeni Makine Fuarının da İmzaları Atıldı
Ağaç İşleme Makine ve Yan Sanayisi İş Adamları Derneği (AİMSAD) tarafından düzenlenen ve her yıl sektörü bir araya getiren geleneksel "İftar Yemeği" organizasyonu; AİMSAD ev sahipliği ve REED TÜYAP Fuarcılık A.Ş. desteğiyle 23 Haziran 2016, Perşembe günü akşamı İstanbul’da gerçekleştirildi.

Anadolu yakasında, Kandilli’de bulunan Cemile Sultan Korusu’nda gerçekleştirilen organizasyona ilgi büyüktü. Açık havada, İstanbul Boğazı’na nazır olan Şehzade Restoran’da gerçekleşen ve 150 civarında konuğun ağırlandığı organizasyona; AİMSAD Yönetim Kurulu ve Genel Sekreterliği ile AİMSAD üye firma temsilcilerinin yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlarından önemli isimler, odalardan ve sektör derneklerinden temsilciler ile sektörel basın mensupları katılım sağladı.

Geceye  TÜYAP Grubu oldukça kalabalık bir ekiple katılmıştı. Katılanlar arasında Tüyap  Tüm Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü,  REED TÜYAP Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü Ali Muharremoğlu, TÜYAP Tüm Fuarcılık A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Hakan MİRGÜN, REED Tüyap Proje Grup Müdürü Ediz Tok, Tüyap Fuarcılık A.Ş. Proje Pazarlama Grup Müdürü Murat Düzenli, Proje Pazarlama Uzmanları Vedat Topçu ve Selim Çoruh gibi isimler bulunuyordu.

 

Yemekte AIMSAD Başkanı Mustafa Erol’un ve REED Tüyap Genel Müdürü Ali Bayramoğlu’nun yaptığı konuşmaların ana eksenini ise AİMSAD ve TÜYAP işbirliği ile 2017 yılının Nisan ayında düzenlenecek olan makine fuarının duyurusu oluşturdu.  Daha sonra TÜYAP Genel Müdürü İlhan Ersözlü ile AİMSAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Nizamettin Coşkun ve Sami Tarlabaşı’nın da dahil olduğu bir protokol ile fuarın imza töreni gerçekleştirildi.

yazar

E-bülten için e-posta bırak