AGT Ödüle Doymuyor

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

AGT Ödüle Doymuyor

20-11-2017
AGT Ödüle Doymuyor
AGT bu yıl İSO 500 listesindeki yükselişiyle bölgede birincilik, İhracat Döviz Geliri dalında üçüncülük, "Pazarlama İnovasyonu" kategorisinde birincilik ödüllerine layık görüldü.AGT, Türkiye’nin saygın teknoloji etkinliği SAP Forum’da da Success Factors projesiyle Silver Winner ödülünün sahibi oldu.Ahşabı teknoloji ve tasarımla buluşturan AGT, teknolojiyi yakından takip ederek, dijitalleşmede, ürün inovasyonunda sektöre getirdiği yeniliklerle başarı dolu bir yıl geçirmeye devam ediyor. Bu yıl kazandığı çok önemli ödüllerle başarısını perçinleyen AGT, dijital dönüşüm kapsamında gerçekleştirmekte olduğu çalışmalarını da hız kesmeden sürdürüyor.

AGT, İSO 500 listesindeki bu yıl 30 sıra birden yükselişiyle bölgede birincilik ödülünü, “Döviz Kazandırıcı Hizmetler” kategorisinde İhracat Döviz Geliri dalında ise üçüncülük ödülünü aldı. Aynı zamanda, dünyaya daha kolay hizmet vermek ve sınırları ortadan kaldırmak amacıyla hayata geçirdiği “Dijital Platform Projesi”yle de bu sene ilk kez verilen İnovasyon Ödülü’nün sahibi oldu. Böylelikle AGT, kendi sektöründe pazarlama inovasyonu alanında ödül alan ilk marka 

oldu.

Geçtiğimiz yılın “Yılın İnovasyon Şampiyonu” marka; SAP 2017 Kalite Ödülleri kapsamında İnsan Kaynakları süreçlerinde başarılı sonuçlar elde etmeyi amaçlayan Success Factors projesiyle bu yıl  “Hızlı İmplementasyon” kategorisinde Silver Winner ödülünün sahibi oldu. Avrupa’nın en büyük iş uygulamaları şirketi olan SAP’nin insan kaynakları yazılımı Success Factors’u kullanan tek ulusal marka olan AGT aynı zamanda, SAP’nin bu proje ile ödül verdiği ilk ve tek marka oldu. Firma ayrıca Business Life Dergisi tarafından gerçekleştirilen Türkiye’nin En Sosyal 500 Şirketi Araştırması’na göre sektörünün en beğenilen ve en sosyal şirketi olmayı başardı.

AGT’nin başarılarında inovasyona verdikleri önemin yattığının altını çizen AGT Genel Müdürü Şirzat Subaşı şunları söyledi: “Sürekli gelişen ve değişen dünya pazarına uyum sağlamak için teknolojiyi yakından takip ediyoruz ve inovasyona çok önem veriyoruz. Dijital Dönüşüm Projemiz kapsamında sürdürülebilir büyüme stratejisi ve operasyonel verimlilik üzerine dijitalleşme çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu çalışmaların sonucunda kazandığımız ödüller bizim için gurur verici.”

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak