AGT Mobil Uygulama ile Evinizin Mimarı Olun

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

AGT Mobil Uygulama ile Evinizin Mimarı Olun

19-03-2018
AGT Mobil Uygulama ile Evinizin Mimarı Olun
Türkiye’nin önde gelen mobilya bileşenleri markası AGT’nin hayata geçirdiği AGT Mobil Uygulama herkesi kendi evinin mimarı yapıyor.

Tüm iOS ve Android cihazlara indirilebilen AGT Mobil Uygulama, renk ve dekorları görüntüleme, mekanlar üzerinde uygulamanın yanı sıra karşılaştırma, teklif alma gibi birçok özelliğiyle evini yenilemek isteyenlerin hayatını kolaylaştırıyor.

     Evinizde özellikle parke, dolap gibi büyük değişiklikler yapacağınız zaman karar vermek zordur. Çünkü seçtiğiniz ürün uygulandığında nasıl görüneceğini hayal etmeniz gerekir. İnovatif, işlevsel ve trend yaratan ürünleriyle mobilya bileşenleri sektörüne yön veren AGT, evini yenilemek isteyenlerin hayatını Mobil Uygulama ile kolaylaştırıyor. AGT Mobil Uygulama ile kullanıcılar Mdf – Lam, Panel, Parke ürünlerinin renk, model ve ölçü gibi tüm özelliklerini görebiliyor, ürünleri üç boyutlu olarak inceleyebiliyor, karşılaştırma yapabiliyor. Kullanıcılara farklı mekan görselleri üzerinden AGT ürünlerini tasarlama imkanı da sunan uygulama, ürünlerin bir mekanda nasıl görüneceğine, renk ve dokuların birbirleriyle uyumlarına ilişkin fikir sahibi olabilmeye olanak tanıyor. Uygulamada kullanıcılar seçtikleri ürünler için en yakın bayiden veya harita üzerinden seçeceği AGT bayilerinden teklif alabiliyor. İlham veren tasarım ve dekorasyon fikirlerini Trend Önerileri olarak sunan AGT Mobil Uygulama, ücretsiz olarak tüm iOS ve Android cihazlarda kullanılabiliyor. 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak