ABD Mobilya üreticileri senatonun 2 milyar Dolar desteğinden memnun

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

ABD Mobilya üreticileri senatonun 2 milyar Dolar desteğinden memnun

02-04-2020
ABD Mobilya üreticileri senatonun 2 milyar Dolar desteğinden memnun
COVID-19’un Amerikan vatandaşları ve ekonomi üzerindeki etkilerini dengelemek için geçen hafta ABD Senatosu tarafından onaylanan 2 trilyon dolarlık teşvik paketi perakende ve tedarik tarafında mobilya şirketleri ve kuruluşları tarafından memnuniyetle karşılandı.

 

Yorum yapan hemen hemen herkes, Temsilciler Meclisi tarafından basın zamanında onay bekleyen tasarının, kuşatılmış tüketicilere - çoğu çalışan veya işten çıkarılmış - bir yandan ve özellikle küçük ve orta ölçekli iş dünyasına  bu süreçte çok önemli bir destek anlamına geldiğini belirttiler. 

Ev Eşyaları Derneği'nden yaptığı açıklamada, CEO Sharron Bradley ve Miami Başkanı Jesus Capo, Fla merkezli El Dorado Furniture, 1400 perakende üye kuruluşunun yardım paketini memnuniyetle karşıladığını söyledi.
Açıklamada, "Üyelerimiz çalışanların sağlık ve aile izinlerinin ödenmesinde derhal yardım almaktan memnuniyet duyuyorlar." Dedi. “Çalışanlarının daha fazla işsizlik yardımı almaları gerektiğinde mutlu oluyorlar. Çoğu Amerikalıya yapılan doğrudan ödemeler, çalışanlarımızın ve müşterilerimizin temel ihtiyaçlarını karşılamalarına da yardımcı olacaktır. ” dediler. 

HFA, üyelerinin çoğunun küçük işletme kredisi programına güveneceğini ve hızlı bir şekilde uygulanmasını umduğunu, yaşanan bu küresel felaketi bu önemli desteklerle toplum ve işletmeler olarak dah arahat atlatabiliriz'' diye sözlerine ekledi.

Uluslararası Uyku Ürünleri Assn. Başkanı Ryan Trainer, küçük işletmelere verilen krediler için 350 milyar dolara ulaşabilen uyaran paketinin küçük işletme fonlama unsuru özellikle yatak endüstrisi için hoş bir haber olduğunu söyledi. tasarı resmi olarak geçmeden önce.

Bu tür fonlar “yatak endüstrisindeki pek çok kişiye ihtiyaç duyulan likidite ve finansal yardım sağlamalıdır” dedi.

Kaynak: Furniture Today

Editors Clint Engel, David Perry, Thomas Russell and Powell Slaughter contributed to this report.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak