41. CIFF Guangzhou

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

41. CIFF Guangzhou

05-03-2018
41. CIFF Guangzhou
Bu yılın ana teması :anlamak, çözmek

Dünyanın en büyük mobilya fuarı ve Asya'nın en önemli ticaret platformu olan CIFF'nin (Çin Uluslararası Mobilya Fuarı) ilkbahar serisi , Guangzhou'da düzenlenecek ve ürün alanına göre 2 aşamalı olarak ayrıştırılacak: İlk kez 18-21 Mart tarihleri arasında ikincisi ise 28 - 31 Mart arası  gerçekleşecek.

 

 

Trendleri ve pazarı yakından izlemek ve  kalite ve fiyat avantajları için Ciff mükemmel çözümler sunuyor. Bu yaklaşım, hem katılımcılara hem de ziyaretçilere mümkün olan en iyi hizmetleri sunmak için CIFF'nin mobilya sektöründe uluslararası bir referans noktası haline gelmesine, büyümesine ve modernizasyona izin verdi.

 

41. CIFF fuarı için şimdiden büyük beklenti var. Aslında, tek bir etkinlik, 750.000 metrekareye yayılmış 4.000 katılımcıyı ziyaret etme fırsatı sağlayarak, sektörün en önemli ve güncel yönleriyle birlikte Whole Home Décor'un bireysel vizyonlarını bütünleşik bir şekilde anlatacak. Bu nedenle en az 190.000 uzman ziyaretçinin olması bekleniyor.

 

CIFF’in ilk aşaması (18-21 Mart 2018) klasik ve modern tarzda geniş bir çözüm yelpazesi sunuyor; Farklı stil ve tipolojilerin geniş bir ürün yelpazesi: ev mobilyası: ev mobilyaları, ev dekorasyonu ve ev tekstili, dış mekan ve serbest alan mobilyaları.

 

Özelleştirme + Etkileşim + Tasarım

 

Başka bir deyişle, ürün onu seçen kişinin kişiliğini ifade edecek şekilde uyarlandığında gerçek kimliğine kavuşur. Yeni ürünler nasıl oluşturulurken, dizinin parçası olmalı ve müşterinin aradıklarını sunacak şekilde şekillendirilmelidir.

 

Things teknolojisi, cloud computing ve akıllı cips üst düzey Internetten yararlanan kullanıcıların hizmetine girebilen, büyüleyici bir tasarımla gizlenmiş ürünler.

 

Hafif Lüks

 

Diğer bir deyişle, yüksek seviyeli rahatlık ve lüks tasarım sağlayabilen fakat aynı zamanda makul fiyatlı, hemen hemen herkesin hoşnut olabileceği, ancak farklı ve birbirine entegre edilmesi kolay öğeleri ustaca karıştıran kaliteli ürünler.

 

İhracat

 

Çin Halk Cumhuriyeti Sanayi ve Enformasyon Teknolojileri Bakanlığı tarafından yayınlanan son rakamlara göre Ocak-Ağustos 2017 arası mobilya imalat ihracatının toplamı 12.64 milyar RMB oldu, bu nedenle yıllık% 6.2 artış kaydetti.

 

Uluslararası alıcılara yardımcı olmak için, döşemeli ürün ve sofa gibi canlı alanlar (yemek odası ve oturma odası) bir araya getirilerek dünyanın dört bir yanından operatörlerin ziyaretlerinin optimize edilebilmesi ve kolaylaştırılması sağlanacaktır.

 

Ciff fuarının ikinci etabı, (28-31 Mart 2018)’da başlıyor. Ofis mobilyası, ticari mobilya, otel mobilya ve mobilya makineleri ve mobilya endüstrisi için ham maddelerin sergileneceği ikinci etap Ciff fuarı, Tıp-Sağlık Mobilya-Halı sektörü  ve Akıllı Ofis temasını  daha derinlemesine işleyecektir.

 
yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak