2015 YILINDA MESAN

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

2015 YILINDA MESAN

26-05-2016
2015 YILINDA MESAN
Danışmanlarımızın ve ias canias E.R.P yazılım şirketinin söylediklerine göre; ülkemizde en kısa sürede canlı kullanıma geçen ilk firma olmanın gururunu yaşıyoruz. 214 yılı haziran ayında eğitimlerine başladığımız E.R.P sistemimizi 1 Ocak 2015 tarihinde tüm modülleri ile senkronize olarak devreye aldık ve kullanıma başladık.

Bu yıl, sektörümüzdeki firmalarda olmadığını düşündüğümüz; gıda ile temas eden ürün üretebilen işletme belgesini, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından almış bulunmaktayız.

Müşterilerimizin beklentilerine cevap verebilecek şekilde tasarladığımız çağdaş ve yeni web sitemiz yayına aldık.

Çevreye ve doğaya ne kadar duyarlı olduğumuzun ifadesi olarak; ISO14001:2004 çevre yönetim belgemizi de bu yıl içerisinde aldık. İş sağlığına güvenliğine gösterdiğimiz hassasiyetin bir delili olarak OHSAS 18001:2007 iş sağlığı ve güvenliği standardı belgesini de bu yıl içerisinde almış bulunmaktayız.

Yeni ürün üretme kapasitesi her firma için çok önemlidir. Kuruluşumuzun 25. Yılında 25 yeni ürün hedefimiz vardı. Bu ürünleri ürettik ve INTERMOB 2015 fuarındaki standımızda sergileyerek sektörümüzün ve müşterilerimizin hizmetine sunduk.

Sosyal ve mesleki içerikte verdiğimiz eğitimlerle işletmemiz bir ilim, irfan yuvası gibidir. Mesleki sertifika, yangın, iş güvenliği, hijyen, kişisel gelişim, verimlilik ve değerlerimize saygı eğitimleri bunlardan bazılarıdır.

MESAN bunları yaparken kalitesinden ödün vermeden teslimatta ve termin tarihlerinde hiçbir müşterisini mağdur etmemiştir.

Ülkemizi, sektörümüzü ve firmamızı, katıldığımız yurt içi ve yurt dışı fuarlarda, en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Yoğun eğitimlerle geçen bu süreçte sistemimizi ve proseslerimizi en üst düzeye taşıma gayreti içinde olduk.

Artan döviz kurları ve banka kredi faizleri, kâbus gibi üzerimize çöken teröre rağmen milletçe bir olma ve diri olma irademizi çok şükür ki kaybetmedik. Birçok işletmenin mali tabloları maalesef çok olumsuz etkilendi. Düşen ihracatımız ve cirolar moralimizi çok bozdu.

 Lekesiz olarak yapmayı başardığımız genel seçimle önümüzü artık görebiliyoruz. Önümüzdeki 2016 yılı ülkemiz ve sektörümüz adına daha verimli be başarılı geçeceğine inancım tamdır.

                          

yazar

E-bülten için e-posta bırak