Arkopa Ekim ayında iki fuarı birlikte yaşadı.

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Arkopa Ekim ayında iki fuarı birlikte yaşadı.

14-11-2019
Arkopa Ekim ayında iki fuarı birlikte yaşadı.
2019 Ekim ayında daha çok Orta ve Doğu Avrupa, Kuzey Afrika ve Ortadoğu ülkelerine hitap eden ve geleneksel hale gelen intermob fuarımızda müşterilerimizi geleneksel konukseverliğimizle ağırladık. Tüyap fuarı tüm firmaları gibi Arkopa için de özel öneme sahip bir buluşma ve ticari iletişim alanı. Oldukça yoğun geçen 5 gün boyunca iç Pazar ve ihracat ekibimizle Firma yöneticilerimizle yoğun bir tempo yaşadık. Hemen her bölgeden gelen müşterilerimizle birlikte olduk yeni ürünlerimizi tanıttık.

Tüyap İntermob fuarı ertesinde başlayan Avrupa mobilya sektörü için ikinci önemdeki fuarımız ise İtalya Pordenone şehrinde başlayan Sicam fuarıydı. Avrupa Pazar beklentilerimiz için önem verdiğimiz Sicam fuarı’nda,  global, sektörümüzde daha geniş bir portföye sahip ve oyuncuların daha ciddi olduğu bir ortamda yeni ürünlerimiz ve yeni renklerimizi 2 nci kez katıldığımız Sicam da sunma imkanı bulduk.

Kollekiyomuza kattığımız parlak ayrıca süper mat MERMER ve BETON tonlu renklerin yanında , Avrupa pazarında 0,20 MM mat renklere dönüşünün sinyallerini aldığımız eğilimle normal mat renklere biraz daha ağırlık vererek normal mat kolleksiyonumuzu sunma imkanı bulduk ve çok net,  olumlu geri dönüşler aldık.

Arkopa olarak bu fuarda yeni ve geniş bir ürün yelpazesi sergiledik. Sekörümüzün sadece panel ve profilden ibaret olmadığını yeni ürün çeşitlerimizle de gösterdiğimizi düşünüyorum.

2019 un sonuna yaklaştığımız bu günlerde oyılsonuna kadar katılacağımız 3 fuarımız daha var.   

2020 nin ilk çeyreğinde de 4 global fuar ile başlayacak olmamız sektördeki arz talep ilişkisi bakımından doğru orantılı olarak büyümemize ve tedarikicisi olduğumuz firmalarla birlikte başarı dolu bir 2020  bekliyoruz. Bu vesileyle son aylarını yaşadığımız bu günlerde Arkopa ailesi olarak, tüm sektörümüze  başarılar ve ülkemize de aydınlık huzurlu bir yıl diliyorum.

 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak